Announcements
Follow Us
Advert
Donate

Kindly donate to our forum.

10%

10% of donation goal reached.

Follow Us on Facebook

Top 10 Clubs with biggest Net Spending In Premier League since 5 years

Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

avatar
Webtech
Moderator
Moderator
Time Online : 49m 46s
State : Ph
Posts : 140 Posts Liked : 99
Awards :

View user profile

PostWebtech on Sat 10 May 2014, 9:01 am

Below are the lists of top ten clubs with the biggest net spend in the Premier League over the past five years.

1. Manchester City
Purchased Gross: £640,650,000
Sold: £160,700,000
Net: £479,950,000
Per Season: £95,900,000

2. Chelsea
Purchased Gross: £436,459,000
Sold: £154,200,000
Net: £282,259,000
Per Season: £56,451,800

3. Manchester United
Purchased Gross: £267,550,000
Sold: £128,800,000
Net: £138,750,000
Per Season: £27,750,000

4. Stoke City
Purchased Gross: £99,825,000
Sold: £8,260,000
Net: £91,175,000
Per Season: £18,235,000

5. Liverpool
Purchased Gross: £309,950,000
Sold: £220,550,000
Net: £89,400,000
Per Season: £17,880,000

6. Aston Villa
Purchased Gross: £179,600,000
Sold: £93,600,000
Net: £86,000,000
Per Season: £17,200,000

7. Southampton
Purchased Gross: £75, 350,000
Sold: £16,350,000
Net: £59,000,000
Per Season: £11,800,000

8. Hull City
Purchased Gross: £56,525,000
Sold: £8,750,000
Net: £47,775,000
Per Season: £9,555,000

9. Sunderland
Purchased Gross: £159,630,000
Sold: £109,700,000
Net: £49,930,000
Per Season: £9,986,000

10. Cardiff City
Purchased Gross: £53,695,000
Sold: £16,225,000
Net: £37,470,000
Per Season: £7,494,000


Hello Guest ! Do you wish to post    your information in our forum as a Guest radiohead ? If that is what you wish, then you are most welcomed  to this community. Simply send the information you wish us to post on your behave @ Contact Us nod or you can simply Register in our forum and make the post yourself thumb ups . Registering in this forum is very simple and painless happy . It just take few seconds  enjoying and you are done.

Thanks good for reading our post. We recommend that you always visit our forum and please pleading do not forget to leave a comment below. BYE bye !!!



avatar
Xflint
Lv4: Born Poster
Lv4: Born Poster
Time Online : 6m 6s
State : nil
Posts : 181 Posts Liked : 62
View user profile

PostXflint on Sat 10 May 2014, 9:34 pm

Man city the great spender
avatar
Dews
Lv2: Member
Lv2: Member
State : Nigeria
Posts : 33 Posts Liked : 18
View user profile

PostDews on Sun 11 May 2014, 6:46 am

Where a hell is Arsenal?
avatar
Horseman
Lv2: Member
Lv2: Member
Time Online : 37m 42s
State : Nigeria
Posts : 39 Posts Liked : 34
View user profile

PostHorseman on Sun 11 May 2014, 7:11 am

@Dews wrote:Where a hell is Arsenal?

Dews, Arsenal them, dont buy much rather they sell much. They buy low and sell high. Business stuffs. I think u should better. I but incase u never knew, that is how it is.

Sponsored content

PostSponsored content

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

Reply to topic
 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum